Pamem

Consorci Sanitat Barcelona

Cercador

Informació corporativa

En nom de tots els qui formem aquesta organització de professionals de la salut de Barcelona, us dono la benvinguda.
A través de les nostres pàgines web podreu estar més a prop dels vostres centres i professionals, informar-vos sobre els temes de salut que us preocupen i fer els tràmits amb més agilitat. El nostre compromís amb la salut està guiat per la qualitat assistencial i el bon tracte, tant si us atenem als nostres centres com si la relació té lloc a través d'internet, un espai cada vegada més utilitzat en la relació amb els professionals.
Junts, cada un de vosaltres amb els nostres professionals, formem el millor equip per a la vostra salut.

Benvinguts als centres del PAMEM!

Què és el PAMEM?

PAMEM (ens públic participat per l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya) gestiona l'atenció primària de quatre àrees bàsiques de salut (92.000 persones) a Barcelona, i d'un centre de rehabilitació i és responsable de la cobertura sanitària de 8.300 empleats i exempleats municipals.

Des de fa més de seixanta anys s'ha mostrat en cada moment com una organització innovadora, flexible i dinàmica. Avui ofereix uns serveis assistencials de proximitat, personalitzats, ben coordinats amb l'atenció especialitzada i altament resolutius. Aposta per la formació, la investigació i les TIC, i la seva incorporació a l'activitat assistencial; defensa una gestió transparent i eficient; afavoreix la participació dels professionals, i es compromet amb la sostenibilitat del conjunt del sistema de salut.

Pla Estratègic 2016-2020