Pamem

Consorci Sanitat Barcelona

Cercador

<< Totes les notíciesNotícies

30/06/2017

Novetats en el procès d'integració dels usuaris de PAMEM al CatSalut

L’Ajuntament de Barcelona, en la sessió plenària del Consell Municipal de divendres 30 de juny, ha aprovat la integració de les persones usuàries amb cobertura sanitària PAMEM a la de CatSalut. ​Perquè l’acord sigui del tot vigent, falta que el govern de la Generalitat aprovi igualment el conveni, un tràmit que està previst que es faci durant el mes de juliol. 

Un cop això es produeixi, les persones afiliades a la cobertura PAMEM rebreu al vostre domicili una carta de notificació amb l’adreça del centre d’atenció primària (CAP) que us correspon per domicili. És a partir de la rebuda d’aquesta carta quan us podreu dirigir a la Unitat d’Atenció Ciutadana del CAP que us correspon, o del que escolliu, i aleshores sol·licitar l’assignació del metge o metgessa i de l’infermer o infermera.

També rebreu a casa la nova targeta sanitària individual (TSI) i les dels vostres beneficiaris, si en teniu. Si la persona beneficiària és pensionista, la seva targeta de CatSalut s’actualitzarà automàticament.

Us recordem que si teniu una visita concertada amb el PAMEM abans del 30 de setembre, la podreu mantenir, independent que hagueu fet els tràmits per al traspàs.

Per a qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a la nostra Unitat d’Atenció al Ciutadà de PAMEM, C. Viladomat 127, telèfon 93 325 95 00, correu info@pamem.org.

En els enllaços relacionats trobareu un arxiu amb les respostes a les preguntes més freqüents que us poden sorgir sobre el procès d'integració al CatSalut.