Pamem

Consorci Sanitat Barcelona

Cercador

<< Totes les notíciesNotícies

21/04/2017

Avancem en el procès d'integració dels usuaris de PAMEM al CatSalut

L’Ajuntament i La Generalitat han anunciat l'acord per integrar els treballadors i les treballadores municipals, els pensionistes i les persones beneficiàries amb cobertura sanitària PAMEM a la cobertura sanitària universal del Servei Català de la Salut (CatSalut).
 

Es preveu que els respectius òrgans competents aprovin la corresponent proposta d’integració entre el 26 de maig i el 23 de juny. Un cop aprovat, començarà el procés d'integració de les persones usuàries del PAMEM al CatSalut, i es desplegarà un pla de comunicació i atenció personalitzada per informar dels aspectes que hi tenen a veure com poden ser l'obtenció de la targeta sanitària, l’elecció de CAP i metge o metgessa, el traspàs de l’historial clínic, etc.
 

Fins al moment d’aprovació de l’acord amb la data definitiva d’integració, l’atenció que ofereix PAMEM seguirà com fins ara.
 

Des de l’any 2011 els pensionistes amb cobertura PAMEM de manera voluntària poden ja optar a l'integració en l’atenció sanitària del CatSalut.

Per a qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a la nostra Unitat d’Atenció al Ciutadà de PAMEM, C. Viladomat 127, telèfon 93 325 95 00, correu info@pamem.org.

  En els enllaços relacionats trobareu un arxiu amb les respostes a les preguntes més freqüents que us poden sorgir sobre el procès d'integració al CatSalut.