Cercador

Destaquem

RSS

<<Tornar a les notícies

Setmana Mundial de l'Activitat Física

Fer activitat física de forma habitual, aporta una gran quantitat de beneficis, ja que ens fa treballar moltes habilitats físiques, psíquiques i socials.

L’activitat física inclou una llista molt llarga d’activitats ben diverses, però cadascú ha de trobar la seva fórmula, adaptar-la al seu cas particular i personal, que el faci gaudir i sentir còmode.

Creiem que realitzar una activitat física de manera periòdica, es fonamental per tenir un envelliment saludable ; assegurar-nos la nostre autonomia i evitar la dependència.

Per això al CAP Larrard, i celebrant el dia Mundial de l’activitat física, el dia 5 d’Abril al mati entre 9:30 a 13:30 , es realitzarà un taller orientat a persones majors de 65 anys, on es farà una petita pràctica d’alguns exercicis, que ens poden ajudar al dia a dia, incorporant-los a la nostre rutina i a la vida quotidiana, i que podrem realitzar des de casa.
L’objectiu principal és ajudar a la nostre població més gran a donar el pas del sedentarisme a la activitat diària; donar més idees a les persones actives per poder interrelacionar-se i així poder fomentar els hàbits i l’envelliment saludables.

Si es vol apuntar adrecis al taulell de planta baixa del CAP.

Belluga't amb el CAP LARRARD !