Cercador

Destaquem

RSS

<<Tornar a les notícies

Programa Pacient Expert

Pacient Expert un programa educatiu del Departament de Salut que nèix amb la finalitat de potenciar l’autocura, la coresponsabilitat i l’autonomia de la persona amb alguna malaltia crònica.
Té com a objectiu promoure els canvis d’hàbits que millorin la qualitat de vida dels pacients mitjançant l’intercanvi i transferència de coneixements i experiències entre el pacient expert i la resta de pacients.

Al CAP Larrard arriba al maig de 2013, ens estrenem amb la patologia MPOC posteriorment arriba el Taller Pacient Expert en Diabetis.
La primera edició en MPOC acaba al juny de 2014, s'obtenen uns bons resultats amb un alt grau de satisfacció per part dels participants, un augment dels seus coneixements i un manteniment dels estils de vida.
El 60% dels assistents eren dones i el 40% homes el 40% dels quals tenien edats compreses entre 76-85 anys.
El grau de participació va ser del 86% i el grau de satisfacció d'un 4,7 sobre 5.

Aquest 30 de gener comença la segona edició , amb el mateix pacient expert en MPOC, el Sr. Joan i amb un nou grup de 10-12 pacients MPOC, el taller tindrà una durada de 9 sessions setmanals que tindran lloc els divendres de 12-13:30 a l´aula sanitària del CAP Larrard.
Si esteu interessats en rebre més informaicó us podeu posar en contacte amb la persona referent d'aquest projecte a la Unitat d'Atenció a l'Usuari Begoña Moreno (bmoreno@caplarrard.net) o bé amb Sílvia Roig (sroig@capllard.net), coordinadora del projecte al CAP Larrard.