Cercador

Agenda d'activitats

RSS

<< Tornar a l'agenda

Del 18 de febrer al 9 de juny de 2016

Curs: "Cuida't per cuidar". Taller de cuidadors

Lloc: Residència Refugi d’Obreres (Av. República Argentina,16).
Horaris: Els dijous d'11 a 13h.

Aquest curs està dirigit a cuidadors de persones amb dependència.

Per a més informació i realitzar les inscripcions es poden dirigir al CAP i demanar al taulell d'atenció a l'usuari per Sílvia Benito o Laura Giménez.

Qui vulgui assistir a properes edicions del taller ho ha de comunicar al taulell de recepció.

_________________________________________________________________________________________

Opinions:

Laura Giménez i Silvia Benito (Administratives del curs): L’any passat vam començar a participar al Taller del Cuidador, no ens imaginàvem que ens interessaria tant. No sabíem ben bé quin seria el nostre paper un cop feta la tasca administrativa.

Va ser una sorpresa per nosaltres ja que poc a poc ens vam convertir en el nexe d’unió entre els cuidadors i els docents, fent-nos sentir una més del grup. Aquesta “relació” ha anat mes enllà del taller ja que ens hem convertit en un referent per molts dels cuidadors, fins i tot la majoria de vegades esperen a ser atesos per nosaltres quan venen al CAP.

Els cuidadors de l’any passat l’últim dia ens van portar un pastis de comiat. I ara desprès d’un any encara tenim mostres d’agraïment, com per exemple l’altre dia una cuidadora ens va portar una caixa de bombons perquè era el seu aniversari.

A nivell personal ens esta ajudant molt ja que tenim els pares grans i aquesta tasca ens aporta grans idees ja que també som “cuidadores”.
Ara fa unes setmanes hem començat un nou taller i de ben segur que també crearem aquest vincle.
Agraïdes de poder participar un any més en aquest projecte.
 

Més informació: Més informació del curs